Opinie o GlobKurier - poznaj opinie naszych klientów

GlobKurier.pl

4.8
Ocena na podstawie 540 opinii
Cena
Czas
Poleć kuriera
4.8
Ocena na podstawie 540 opinii
Cena
Czas
Poleć kuriera

W GlobKurier.pl cenimy opinie naszych klientów. Dzięki nim możemy doskonalić świadczone usługi i otwierać się na potrzeby nawet najbardziej wymagających użytkowników. Na bieżąco monitorujemy poziom zadowolenia naszych klientów, aby na jego podstawie udoskonalać jakość serwisu. Chcesz nam pomóc? Podziel się z nami swoją opinią! Możesz to zrobić m.in. klikając poniższy przycisk.

Poniżej znajdziesz aktualne opinie oraz poziom zadowolenia naszych klientów.
Dziękujemy za dotychczasowe zaufanie!

GlobKurier.pl poziom zadowolenia klientów

HAPPY
83%
SATISFIED
11%
NOTHAPPY
6%
*poziom zadowolenia NPS zbadany na podstawie ocen mailowych teamhively.com

Czym jest NPS?

Wskaźnik NPS (z ang. Net Promoter Score) jest bardzo często wykorzystywany przez firmy do pomiarów lojalności oraz zadowolenia klientów. Stosując różne dostępne metody i działania, klienci oceniają daną markę, zdradzając tym samym swoje odczucia konsumenckie – radość/niezadowolenie/przywiązanie/zaufanie. Przedsiębiorcy otrzymują tym samym cenną informację, jak oceniane są ich usługi, produkty, sklepy internetowe oraz czy użytkownicy będą je polecać dalej.

NPS powstał po to, by pomóc zarządzać jakością, poznawać i umiejętnie zwiększać poziom satysfakcji wśród odbiorców co nie jest prostym zadaniem. Tylko nieliczne firmy mogą pochwalić się poziomem zadowolenia klientów na poziomie powyżej 70%. Korzyści z ciągłego badania i śledzenia poziomu NPS w firmie jest wiele. Najważniejsze z nich to między innymi: 

  • szybkość i łatwość badania – najczęściej jest to odpowiedź na jedno pytanie, ocena gwiazdkowa, wybór zadowolonej bądź smutnej buźki. Jest wiele narzędzi i sposobów mierzenia tego wskaźnika. 
  • prosta analityka –  zgromadzone dane praktycznie od razu przedstawią nam ogólną sytuację przedsiębiorstwa, jak również będziemy mogli wykorzystywać je w wielu raportach/zestawieniach
  • gwarancja przydatności – wiemy jak jesteśmy oceniani, jakie są nasze słabe punkty i co należy poprawić
  • wyznacznik wzrostu – wdrożenie i monitorowanie wskaźników NPS każdorazowo przyczynia się do zwiększania poziomu satysfakcji i zadowolenia klientów

Opinie GlobKurier.pl

Filtruj

GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 4
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Tylko problem, abym nie musiał drukować etykiety to byłoby bardziej wygodne.
David Herzog, 30 czerwca 2022
05-07-2022
Zachęcamy do skorzystania z przewoźnika GLS, gdzie wydrukowanie etykiety nie jest konieczne 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Uzytkownik nie wprowadził opinii.
Piechowiak, 27 maja 2022
06-06-2022
Dziękujemy i polecamy się na przyszłość 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Lux
jacek, 27 maja 2022
06-06-2022
Dziękujemy za opinię 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Veľmi spokojný
Cuper, 15 maja 2022
17-05-2022
Ďakujeme vám za vašu reakciu 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3.7
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Paczka w której zamówiona była oliwa w szklanych butelkach dotarła z całą potłuczoną zawartością.
KM, 12 maja 2022
12-05-2022
Dzień dobry W związku z uszkodzeniem zawartości bardzo prosimy o złożenie reklamacji poprzez formularz reklamacyjny dostępny na Naszej stronie internetowej.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Przesyłka byla zniszczona
Anna Igel-Westfal, 8 maja 2022
09-05-2022
Dzień dobry, Jeżeli doszło do uszkodzenia przesyłki , bardzo prosimy o zgłoszenie reklamacji poprzez formularz dostępny na naszej stronie internetowej.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Uzytkownik nie wprowadził opinii.
Sigitas, 3 maja 2022
09-05-2022
Dziękujemy i polecamy się na przyszłość 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Uprzejmy i profesjonalny
Sebastian, 13 kwietnia 2022
13-04-2022
Dziękujemy za opinię Panie Sebastianie 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
ok
ewa, 12 kwietnia 2022
13-04-2022
Dziękujemy za opinię Pani Ewo 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 2.3
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Kurier bardzo nieuprzejmy. Po dostarczeniu towaru,, drzewek"chcialem sprawdzić ch ilość. Kategorycznie odmówił, twierdząc że nie ma czasu i zażądał podpisania odbioru przesyłki. Gdyby nie to ze w trakcie rozładowania pobieznie sprawdziłem zgodność towaru to bym go nieodebrał!!! Nie polecam nikomu!!!
Sławomir Sandomierz, 9 kwietnia 2022
11-04-2022
Dziękujemy za opinie Panie Sławomirze. Proszę o informacje jakiego kuriera Pan wybrał w trakcie składania zamówienia ? Każdego dnia, kurierzy mają bardzo dużo zleceń na odbiór i dostawę, dlatego starają się, aby wszystkie paczki zostały odebrane jak i dostarczone jak najszybciej.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3.7
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Niestety paczka była uszkodzona. Karton rozerwany. Na szczęście w środku była poduszka, która nie była zniszczona, ale bardziej delikatna rzecz nie przetrwałaby transportu z tą firmą. Słabo!
Agnieszka, 8 kwietnia 2022
11-04-2022
Dziękujemy za opinię. Kwestia zapakowania jak zabezpieczenia wysyłanego towaru leży po stronie nadawcy przesyłki. Wysyłana przesyłka przechodzi przez kilka magazynów przeładunkowych, dlatego bardzo ważne jest jej dobre zabezpieczenie, nie zawsze wystarczy sam karton.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Szybko dostałem przesyłkę!!!
Chmielinski, 7 kwietnia 2022
11-04-2022
Dziękujemy za opinię 🙂 i polecamy się na przyszłość
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Uzytkownik nie wprowadził opinii.
Grzegorz, 5 kwietnia 2022
11-04-2022
Dziękujemy za opinię 🙂 i polecamy się na przyszłość
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3.7
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
2 rzeczy nie są dla mnie jasne: 1. dlaczego nie było dostawy kurierem na adres 2. dlaczego w informacjach o śledzeniu przesyłki nie było adresu punktu GLS.
Iryna Lazareva, 2 kwietnia 2022
04-04-2022
Pani Iryno kurier nie zastał odbiorcy pod wskazanym adresem dlatego paczka trafiła do parcel shop. Przewoźnik GLS na trackingu nie udostępnia informacji pod jakim adresem znajduję się punkt. Takie informacje są wysyłane mailowo.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Paczka dostarczona, zniszczona , product zniszczony
lucas k, 21 lutego 2022
22-02-2022
Dzień dobry Jeżeli przesyłka uległa zniszczeniu w trakcie transportu bardzo prosimy o złożenie reklamacji poprzez formularz https://www.globkurier.pl/reklamacje
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 4.3
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Paczka uszkodzona
Mariusz, 15 lutego 2022
16-02-2022
Dzień dobry Panie Mariuszu Bardzo prosimy o złożenie reklamacji poprzez formularz dostępny na stronie https://www.globkurier.pl/reklamacje
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 2.7
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Uważajcie na opcję za pobraniem. Zgodnie z regulaminem przetrzymają pieniądze maksymalnie jak się da.
Serafin Wiesław, 10 lutego 2022
11-02-2022
Dzień dobry Panie Wiesławie, Nasz serwis oferuje wiele opcji zwrotu COD pobrania i to od klienta zależy wybór długości zwrotu. Klient może wybrać opcje od 7 do 30 dni zwrotu. Im dłuższy czas zwrotu tym dodatek jest tańszy 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Wszystko ok, firma godna polecenia
Artur G, 7 lutego 2022
08-02-2022
Dziękujemy za pozytywną opinię Panie Arturze 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 1
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Paczka dotarła dopiero po 9 dniach ,uszkodzona, lekko rozdarta i konserwa rybna rozlała mi się na koszulę, po za tym to musiałem zapłacić dodatkowo cło i jeszcze ich przewoźnik fedex dodatkowo rości opłatę od mojej żony, czyli jest to oszustwo i podwójna opłata. Nigdy więcej tej oszukańczej firmy!
Jan Gajek, 4 lutego 2022
07-02-2022
Dzień dobry Jest nam niezmiernie przykro z zaistniałej sytuacji, bardzo prosimy zatem o złożenie reklamacji poprzez Nasz formularz. Biuro Obsługi Klienta skontaktuje się z Panem i przekaże informacje jak złożyć taką reklamacje do przewoźnika. Dział reklamacji natomiast pomoże w uzyskaniu odszkodowania w Pana imieniu u przewoźnika u którego zlecono realizacje transportu.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 4.3
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Kurier spoko pełna kultura👍
Krzysztof, 2 lutego 2022
07-02-2022
Dziękujemy Panie Krzysztofie za pozytywny komentarz
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Wszystko ok.
MAŁGORZATA, 1 lutego 2022
07-02-2022
Dziękujemy Pani Małgorzato za opinię 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3.7
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Jeszcze NIGDY nie zdarzyło sie aby kurier odebrał "towar" w umówionych godzinach, i to dlatego moja przygoda z ta firma zakonczyła sie.
Dariusz, 1 lutego 2022
07-02-2022
Dzień dobry Panie Dariuszu , Przedział czasowy jaki deklaruje przewoźnik jest terminem planowanym. Nie zawsze kurier jest w stanie dostosować się do godzin wyznaczonych w zleceniu. Kierowcy starają się odebrać w ciągu dnia jak największą ilość zleceń w związku z czym może zdarzyć się, że po odbiór paczki przyjedzie troszkę później.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Super
SEBA, 25 stycznia 2022
25-01-2022
Dziękuje za ocenę na 5 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
dostawa bez uwag
Lucyna Zienkiewicz, 24 stycznia 2022
25-01-2022
Dziękuje Pani Lucyno za pozytywną opinię 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Kurier w dniu dostarczenia przesyłki odmówił telefonicznie wzniesienia nieogromnej choć ciężkiej paczki do mieszkania na parterze choć płaciłem 50 zł za przesyłkę . Musiałem zebrać z zagranicy by zgodził się po dopłacie na rękę 15 zł by przesyłka dotarła .. Gdyby żona nie miała gotówki przy sobie chyba by odwiózł spowrotem ... Trochę nie tego oczekiwałem .
Marek, 23 stycznia 2022
24-01-2022
Dzień dobry , Panie Marku przypadku paczek do 30kg kurier wnosi przesyłki natomiast powyżej tej wagi konieczna jest pomoc ze strony odbiorcy. Pana przesyłka była paczką pobraniową w związku z czym przy doręczeniu konieczne było uiszczenie kwoty wskazanej na liście przewozowym.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3.7
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
czekam na kasę za pobraniem ,już parę dni po terminie i nic nie wpływa
czesław mackiel, 17 stycznia 2022
18-01-2022
Dzień dobry Panie Czesławie, Z informacji uzyskanych na Biurze Obsługi Klienta, wybrał Pan opcje COD 7 dni , związku z czym zwrot pobrania nastąpi do 7 dni roboczych od daty doręczenia paczki. Zatem nie został przekroczony termin zwrotu.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 4.7
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Super
Zibi, 15 stycznia 2022
18-01-2022
Dziękujemy i polecamy się na przyszłość 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Szybko sprawnie, na czas. Polecam
Dorota, 6 stycznia 2022
13-01-2022
Dziękujemy Pani Doroto za pozytywną opinię 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 1
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Nie mam paczki mimo że na e-mail potwierdzenie wysyłki pokazuje ....
Piotr, 4 stycznia 2022
05-01-2022
Panie Piotrze bardzo prosimy o skontaktowanie się z naszym BOK podając numer przesyłki w celu weryfikacji informacji 🙂
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 1
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
ODRADZAM !!! Brak rozeznania na rynku . Brak logiki przy wyborze podwykonawcy (FEDEX). Naciąganie klienta na koszty. Dostałam powiadomienie o odbiorze przesyłki 30.12.2021 Mamy 02.01.2022 przesyłka nie wiadomo gdzie!!!Zapłaciłam w Polsce za dostawę do Kazachstanu 195 zł i dodatkowo w Kazachstanie 250 zł. Przesyłka dotarła 700 km od odbiorcy, aby dotarła do niego trzeba zapłacić dodatkowo 250 zł za przygotowanie dokumentów. KOSZMAR !!! Ta sama usluga Poczta Polska taniej w Polsce BEZ DODATKOWYCH KOSZTÓW w Kazachstanie do drzwi odbiorcy !!!
Khmura Shynar, 2 stycznia 2022
04-01-2022
Uprzejmie informujemy, że składając zlecenie poprzez globkurier.pl, po stronie zleceniodawcy leży wybór przewoźnika którym będzie realizowany transport. Wszystkie przesyłki poza UE przechodzą odprawą celną w związku z czym mogą zostać naliczone opłaty celno-podatkowe oraz operacyjne, które są nałożone na odbiorcę przesyłki. Firma realizująca transport może w trakcie odprawy celnej potrzebować dodatkowych dokumentów w celu odprawienia wysłanego towaru co może skutkować wydłużeniem czasu dostarczenia paczki. Dział Obsługi klienta GlobKurier na bieżąco stara się wyjaśnić sprawę z wybranym przewoźnikiem.
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 5
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Pierwszy raz korzystałam z usług Waszej firmy i jestem bardzo zadowolona z obsługi a szczególnie za zaangażowanie pracownika
Adam, 22 sierpnia 0202
17-11-2021
Dokonujemy wszelkich starań, by angażować się w każde realizowane zlecenie. Dziękujemy za docenienie naszej pracy :).
Globkurier.pl
GlobKurier.pl
Ocena Ogólna: 3.7
Cena
Czas
Poleć kuriera
Opinia:
Jak dla mnie ok
Kinga, 6 sierpnia 0202
04-11-2021
Bardzo dziękujemy za dodanie opinii!
Globkurier.pl
Jeżeli chcesz sprawdzić które firmy kurierskie cieszą się największą popularnością wśród naszych klientów wróć do