Nasza nowa strona - sprawdź!

nowy.globkurier.pl

Opinie użytkowników
Elżbieta kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2018-12-27 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem bardzo mile zaskoczona szybkością dostarczenia paczki w okresie świątecznym.Paczka dostarczona w idealnym stanie.Kurier bardzo miły po obu stronach. Cena konkurencyjna porównując inne firmy.POLECAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Magdalena kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-12-22 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem bardzo zadowolona. Paczka bardzo szybko dostarczona za granicę. Polecam! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Tadeusz kategoria: Paczka pow. 30kg
dodano: 2018-12-21 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
mały problem z odbiorem,dostarczenie expresowe ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Oksana kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-12-21 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Otrzymałam paczkę - prezent świąteczny. Dziękuję kurierowi i polecam firmę. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Ewa kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-12-20 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem mile zaskoczona, że w tak trudnym okresie przedświątecznym moja przesyłka była dostarczona już na drugi dzień przez firmę GLS. Pozdrawiam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Bożena kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-12-18 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Szybko, sprawnie, kulturalnie. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Urszula kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-12-18 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
REWELACJA!!!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Andrzej kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-12-16 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
paczka zagraniczna niespodziewanie szybko dotarła do adresata i to w okresie przedświątecznym. Polecam! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

EWA kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2018-12-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Dziękuję bardzo za udana wspołpracę. Kurier odebrał paczkę w wymienionym wcześniej czasie, był uprzejmy i miły. Paczka doszła szybko, sprawnie i najważniejsze w bardzo dobrym stanie. Wysyłałam ceramike i obwiałam czy dobrze robię wysyłajac kurierem. Okazało się że tak. Jeszcze raz dziękuję. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Maria kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-12-12 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Obliczyłam czas dostawy na Mikołaja.Paczka doszła dokładnie w dzień św. Mikołaja. To szczęśliwa okoliczność,dzięki firmie GlobKurier. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Dodaj opinię