Nowa odsłona GlobKurier -

sprawdź!

nowy.globkurier.pl

Opinie użytkowników
Marta kategoria: Paleta

Odpowiedź Globkurier


Pani Marto zwrot pobrania przy wyborze usługi Standard jest zwracany do 14 dni roboczych nie kalendarzowych. Na naszej stronie internetowej udostępniamy również usługi zwrotu Pobrania w ciągu 1 dnia roboczego lub 3 dni roboczych.
dodano: 2017-09-12 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jeśli chodzi o samą przesyłkę, naprawdę jest idealnie. Szybko, bez problemu. Jedynym dużym minusem jest pobranie, które jakoś nie może trafić na moje konto od ponad dwóch tygodni. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Monika kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy za złożoną opinie
dodano: 2017-09-01 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Zdecydowanie polecam usługi globkurier, szybko, sprawnie i znalazłam taniego dostawcę :) pozdrawiam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Sabina kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-08-31 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem pod ogromnym wrażeniem szybkości dostarczenia paczki z Polski do Portugalii. 3 dni :) Polecam jak najbardziej tą firmę :) Super :) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Marek kategoria: Międzynarodowa

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię, cieszymy się ze wspólnej współpracy :)
dodano: 2017-08-30 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
bardzo kompetentnie, szybko i sprawnie. Ogromne zaangażowanie i pomoc w rozwiązywaniu problemów. Szczególne podziękowania dla Pani Doroty :) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Grzegorz kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Panie Grzegorzu za opinię
dodano: 2017-08-25 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko przebiegło bez większych problemów ze strony globkurier.pl, kontakt z obsługą bardzo miły, ceny przystępne. Obsługa bardzo pomocna w przypadku problemów ze strony kuriera. Polecam! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Michał kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy za opinię Panie Michale. Przykro Nam iż przewoźnik DPD nie spełnił Pana oczekiwań. W ofercie Naszego serwisu może Pan skorzystać z innych firm kurierskich np. Fedex , Geis, UPS i wiele innych
dodano: 2017-08-21 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
DPD wjęcej nie skorzystam z ich usług. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

andrzej kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-08-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
polecam ,bardzo solidnie ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Krzysztof kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Panie Krzysztofie za pozytywną opinię
dodano: 2017-08-18 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Szybko i profesjonalnie ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Małgorzata kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-08-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Rewelacja, Kurier przemiły. SUPER ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Aleksander kategoria: Paleta
dodano: 2017-08-13 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Bardzo dobry broker kurierski ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Dodaj opinię