Opinie użytkowników
Hanna kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-07-26 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Bardzo pozytywna ocena usług kurierskich. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Agnieszka kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Pani Agnieszko za pozytywną opinię
dodano: 2017-07-25 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko tanio, szybko, pełen profesjonalizm:) Pozdrawiam zespół GlobKurier. Dziękuję. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

marcin kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-07-25 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
bardzo dobry portal do nadawania paczek. Wszystko czytelne, niskie ceny , szybka realizacja polecam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Michał kategoria: Element dłużycowy
dodano: 2017-07-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Kontakt z obsługą ok... rozmowa treściwa... sprawnie. W filii DPD nie dało się wysłać nart... a z globkuriera dostarczył narty DPD :) Da się? Formularz czytelny ... tylko pozycje z ubezpieczeniem niezrozumiałe. Z tą firmą płaski świat dociera w zakamarki Polski :-) Polecam. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Agnieszka kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-07-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
wszystko bardzo dobrze i bardzo szybko Agnieszka ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Anna kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Pani Anno za opinię , zachęcamy do skorzystania z Naszych usług ponownie
dodano: 2017-07-11 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Paczka zostala dostarczona, bez uszkodzeń, na czas. Kontakt telefoniczny z GlobKurier bardzo dobry. Polecam. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Aliaksandr kategoria: Paczka pow. 30kg

Odpowiedź Globkurier


Witam Przesyłka została odebrana w dniu 6.07.2017 w związku iż Państwa zlecenie to transport towarów o dużych gabarytach ponad 2 m , czas doręczenia przesyłki wydłużył się. Zachęcamy do złożenie reklamacji z tytułu nieterminowości Zespół Globkurier
dodano: 2017-07-11 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Przesylka, GK170705493634, list przewozowy DHL PARCEL POLSKA 16652075962 od 06-07-2017 miala być dostarczona do klienta 07-07-2017. Na Dzień 11-07-2017 klient nie otrzymał tę paczkę. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Helena kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-06-28 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko super !!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Marta kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2017-06-27 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Szybka przesyłka międzynarodowa - tydzień od momentu odebrania przesyłki przez kuriera. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Joanna kategoria: Koperta

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Pani Joanno za pozytywną opinię
dodano: 2017-06-21 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
SUPER, bardzo miła obsługa klienta i pomoc natychmiastowa i skuteczna. Pan Kurier rewelacja, miły uprzejmy z poczuciem humoru. Taką dostawę to ja rozumiem. POLECAM ! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Dodaj opinię