Opinie użytkowników
Darek kategoria: Paczka pow. 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy za miłe słowa
dodano: 2017-05-30 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Pan Łukasz Winiarski pracujący w globkurier.pl zasługuje na najwyższe uznanie. Mimo trudności jakie wynikają ze specyfiki branży transportowej obsługuje klientów na najwyższym i niespotykanym poziomie. I dotrzymuje słowa. Pan jest skarbem Panie Łukaszu i jeśli tylko przeniosę działalność gospodarczą na Śląsk - Pan będzie pierwszą osobą, która dostanie ode mnie ofertę pracy!!! Pozdrawiam całą ekipę globkuriera!!!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Mirosław kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię
dodano: 2017-05-24 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko w należytym porządku ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Dariusz kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-05-18 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jak zwykle najwyższy (UPS) poziom. Dziekuje ! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Dominika kategoria: Międzynarodowa

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię :) cieszymy się ze wspólnej współpracy
dodano: 2017-05-12 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Współpraca z Panią Dorotą Wydrą na najwyższym poziomie! Pełen profesjonalizm, pomoc i zaangażowanie. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Krystyna kategoria: Paleta
dodano: 2017-05-10 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Bardzo dziękuję za sprawne i bardzo szybkie wykonanie usługi. Obsługa też miła i pomocna. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Grzegorz kategoria: Międzynarodowa

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Panie Grzegorzu za opinię . Polecamy się na przyszłość
dodano: 2017-05-06 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Perfect w każdym calu, zawsze miło szybko na czas i do celu, profesjonalna obsługa i rozwiązywanie problemów, klient nigdy nie jest zostawiony sam sobie po mimo niskiej ceny , brawo za obsługę. Nie pierwsza i nie ostatnia tranzakcja prowadzona za granicy a zrealizowana jakbym był w kraju Dziękuję bardzo i pozdrawiam Grzegorz ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Szymon kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy serdecznie za opinię. Zapraszamy do składania kolejnych zleceń.
dodano: 2017-05-05 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Szybka i sprawna realizacja zamowienia. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Anna kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Bardzo dziękujemy za miłe słowa Pani Anno.
dodano: 2017-04-27 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Kolejny raz korzystam z tak wspaniałej obsługi, oby więcej takich firm na polskim rynku. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Andrzej kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2017-04-27 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Bardzo sprawnie i nie drogo. Jednak w przaszlosci uwezajcie bardziej na uszkodzenia przesyylki w transporcie ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Mirosława kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy za opinię, zapraszamy do składania kolejnych zleceń.
dodano: 2017-04-27 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Szybko i sprawnie,polecam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Dodaj opinię