Opinie użytkowników
Ewa kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-10-23 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszysko b.sprawnie, dziekujemy ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Piotr kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Panie Piotrze za opinię. Wszelkie pytania dotyczące spraw finansów Nasze Biuro Obsługi Klienta kieruje do specjalnego działu zajmującego tego typu zapytaniami . Zgodnie z informacjami które otrzymaliśmy od Działu Finansów , do Pana zlecenia API przewoźnika za późno wysłało informacje o delivery date ( terminie doręczenia ) Pobrania są zwracane na konto klienta przez zautomatyzowany system , który termin oblicza na podstawie czasu doręczenia. W Pana sytuacji , pracownik musiał ręcznie zweryfikować źródło zaistniałego opóźnienia. Cała sprawa została zgłoszona do Naszego działu technicznego, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Dziękujemy za zweryfikowanie opóźnienia i kontakt na infolinie , naprawa zaistniałej przyczyny pozwoli Nam stać się jeszcze lepszym dla Naszych klientów.
dodano: 2017-10-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Współpracuję z Globkurier już od kilku lat. Nie widzę innego lepszego dla mojej firmy przewoźnika, nigdy kurier (przeważnie DPD) nie zawiódł, miło, grzecznie, znamy się już z kurierami... do dziś... Raz jedyny zrobiłem wysyłkę za pobraniem i bardzo się zawiodłem. Wg regulaminu zwrot pieniędzy powinien nastąpić do 14 dni roboczych. Dziś minęło 18 dni (wysyłka była dostarczona 26.09 dziś mamy 19.10. a pieniędzy nie ma) dzwoniłem do firmy i usłyszałem, że przelew zostanie zrobiony w najbliższym możliwym terminie. Cały czar prysł! Nadal będę współpracował z Globkurier, ale prośba do Zarządu - zwróćcie proszę uwagę na zaistniałą sytuację i wyciągnijcie jakieś konsekwencje, bo takie rzeczy nie mogą się zdarzać. Z poważaniem Piotr Zieliński ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

KLASYK kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-10-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko OK sprawnie i szybko polecam z czystym sumieniem naprawdę warto ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Marton Domeyko kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-10-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Dodanie pozytywnej opinii. Wszystko swietnie, tyle ze nie znam kosztu ( placil odbiorca) i nieco sie spoznil kurier, ale w sumie usluga doskonala. Polecam goraco. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Iwona kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-10-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem bardzo zadowolona z usług Firmy Globkurier.pl -świetny kontakt z Usługodawcą;Zniżki dla Klientów(za każdym razem dostaję zniżkę od Firmy);Korzystałam z usług DPD-kurier przyjechał przed czasem;przed odebraniem paczki zostałam poinformowana przez e-mail oraz sms jak również po dostarczeniu przesyłki do odbiorcy; Na pewno jeszcze nieraz skorzystam z usług Firmy Globkurier.pl; Iwona ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

kasia kategoria: Międzynarodowa

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Pani Kasiu za miłą opinię.
dodano: 2017-10-12 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Najlepsza firma jaka w zyciu spotkalam, Najtansza, najszybsza I bezkonfliktowa. Bardzo mili pracownicy zawsze odbieraja tel, informuja . Szczerze polecam, a ja na pewno bede jeszcze koszystac z tej firmy!!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Karina kategoria: Międzynarodowa

Odpowiedź Globkurier


Pani Karino termin jak najbardziej został dotrzymany, paleta do Niemiec została doręczona w możliwym najszybszym terminie. Opóźnienie w doręczeniu jakie miało miejsce wynikało ze święta w Niemczech. Nasza infolinia jak zawsze stara się pomóc naszym klientom i uzyskiwać informacje w jak najszybszym czasie od spedycji realizujących transport międzynarodowy.
dodano: 2017-10-05 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Absolutnie nie polecam!!!! Nie dotrzymujecie terminów, a infolinia to jedna wielka porażka, zamiast pomóc klientowi czytacie z kartki regułki. Tragedia!!!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

IRENA kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-09-29 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Nadaną paczke do Londynu dostarczyla firma GLS.Bardzo profesjonalna firma. Globkurier rowniez super! Wspanialy kontakt mailowy,odpowiedzi natychmiastowe nawet mimo poznej pory.Polecam tego operatora logistycznego. Paczka dotarla w calosci,nic nie uszkodzone mimo,ze w srodku bylo szklo.Czas doreczenia 3dni.Zero problemow! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Dariusz kategoria: Paczka pow. 30kg
dodano: 2017-09-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wspaniale . Profesjonalna obsługa . Polecam . ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Barbara kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-09-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Super Glob Kurier.Polecam tą firmę bo można im zaufać.Zostaje już tylko z Wami.POLECAM w 100% ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6 7 8

Dodaj opinię