Nasza nowa strona - sprawdź!

nowy.globkurier.pl

Opinie użytkowników
Łukasz kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-02-12 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Kilka minut po złożeniu zamówienia kurier już dzwonił, że przyjedzie po paczkę, natomiast przesyłka do odbiorcy również dotarła w krótkim czasie ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Aneta kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-02-07 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko ok. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Lukasz kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-01-30 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Polecam współpracę z Panią Martyną. Szybko, sprawnie i rzetelnie. Na pewno nawiąże jeszcze nie jedną współpracę! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Kamil kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-01-15 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Gorąco polecam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Katarzyna kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-01-04 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Przesyłka odebrana o godzinie 16 następnego dnia w południe była już u odbiorcy. Wszystko sprawnie, strona prosta, łatwa w obsłudze, dobra cena REWELACJA :) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

jadwiga kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-23 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
przesyłka dotarła już na następny dzień,miły kurier,, polecam, ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Tomek kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-18 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Dołączam się do opinii innych użytkowników, świetna alternatywa dla wszystkich którzy cenią sobie czas i wygodę, z rabatami koszt wysyłki dużej paczki niższy niż na poczcie a do tego nie trzeba nigdzie jechać, kurier sam odbiera paczkę z domu. JAK NAJBARDZIEJ - POLECAM :) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Jola kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-16 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Polecam!!!Szybko,sprawnie,dobry kontakt,,wyczerpujące informacje, pełen pozytyw !!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Jola kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-16 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Polecam!!!Szybko,sprawnie,dobry kontakt,,wyczerpujące informacje, pełen pozytyw !!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Sabina kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-16 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem pod niesamowitym wrażeniem! Paczka odebrana w środę w południe, a już w piątek w południe była w Portugali :)!!! Profesjonalnie!! Polecam każdemu!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6 7 8

Dodaj opinię