Opinie użytkowników
Kamil kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-01-15 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Gorąco polecam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Katarzyna kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-01-04 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Przesyłka odebrana o godzinie 16 następnego dnia w południe była już u odbiorcy. Wszystko sprawnie, strona prosta, łatwa w obsłudze, dobra cena REWELACJA :) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

jadwiga kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-23 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
przesyłka dotarła już na następny dzień,miły kurier,, polecam, ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Tomek kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-18 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Dołączam się do opinii innych użytkowników, świetna alternatywa dla wszystkich którzy cenią sobie czas i wygodę, z rabatami koszt wysyłki dużej paczki niższy niż na poczcie a do tego nie trzeba nigdzie jechać, kurier sam odbiera paczkę z domu. JAK NAJBARDZIEJ - POLECAM :) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Jola kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-16 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Polecam!!!Szybko,sprawnie,dobry kontakt,,wyczerpujące informacje, pełen pozytyw !!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Jola kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-16 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Polecam!!!Szybko,sprawnie,dobry kontakt,,wyczerpujące informacje, pełen pozytyw !!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Sabina kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-16 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem pod niesamowitym wrażeniem! Paczka odebrana w środę w południe, a już w piątek w południe była w Portugali :)!!! Profesjonalnie!! Polecam każdemu!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Adrianna kategoria: Koperta
dodano: 2017-12-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Zamówienie złożone o godzinie 11, po dwóch godzinach została już odebrana a następnego dnia po godzinie 9 była już na miejscu. SZYBKO I PROFESJONALNIE. POLECAM :):):) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Klaudia kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-12 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Przesyłka dotarła na czas, kurier przed dostarczeniem zamówienia dzwoni wcześniej,żeby upewnić się czy klient jest w domu. paczka niezniszczona, kurier miły i bardzo pomocny :) polecam jak najbardziej ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Barbara kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-08 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Witam, ogólnie jestem zadowolona z usługi, koszt trochę dłuży ale można to trochę odpuścić z uwagi na szybkość dostarczenia, mam jednak małe zastrzeżenie co do kontaktu z kurierem a raczej pewną sugestię... jakby kurierzy przed rozwożeniem przesyłek już do odbiorców, najpierw wykonali telefony i się najpierw zorientowali kto kiedy będzie w domu i będzie mógł odebrać przesyłkę i ustalili sobie wtedy plan rozwożenia.. na pewno byłoby to bardziej logistyczne i ekonomiczne.. bo wczoraj pan dzwonił do mnie dopiero jak nikt nie otwierał.. a jakbym wiedziała wcześniej to umówiłabym się na dziś, albo jakby wcześniej te półgodziny wcześniej dał znać.. to by wiedział czy ktoś jest, czy następnego dnia lepiej przyjechać. Ale to taka moja mała sugestia, ogółem jestem zadowolona, dziękuję, pozdrawiam. Barbara G. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6

Dodaj opinię