Nasza nowa strona - sprawdź!

nowy.globkurier.pl

Opinie użytkowników
Patrycja kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2019-05-15 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Przesyłka odebrana i wysłana w czasie ustalonym bez opóźnień,potwierdzenie SMS,polecam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Elżbieta kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2019-05-15 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem bardzo zadowolona, przesyłka dotarła na czas, kontakt bardzo dobry oraz śledzenie przesyłki bardzo czytelne. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Alicja kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2019-05-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Paczka dostarczona szybko i bezproblemowo, nieuszkodzona. Dobra cena i wygodny odbiór przesyłki z domu. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Kostunica kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2019-05-06 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
polecam serwis! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Julian kategoria: Paczka pow. 30kg
dodano: 2019-05-01 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Świetna organizacja , przystępna cena i szybka realizacja Dziękuję ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Jarosław kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2019-04-27 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Szybkie i ekspresowe odebranie oraz dostarczenie przesyłki. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Edyta kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2019-04-26 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
nie dostałam listu przewozowego w pierwszym mailu. Poza tym jestem bardzo zadowolona. Szczególnie jeśli chodzi o czas doręczenia. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Janusz kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2019-04-25 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Profesjonalne podejście do usługi. Szybkość działania. Uprzejmy i pomocny kurier z Feddex -u. Polecam. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

agnieszka kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2019-04-23 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem bardzo zadowolona z usług GK ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Jadwiga kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2019-04-18 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
szybko i bez przeszkód. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6

Dodaj opinię