Nowa odsłona GlobKurier -

sprawdź!

nowy.globkurier.pl

Opinie użytkowników
NATALLIA kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Pani Natalio za opinię Zamówienie zostało złożone w czwartek Kurier odebrał przesyle w piątek jednak w związku z odbiorem dużego wolumenu powrócił do magazynu w godzinach wieczornych Przesyłka wyruszyła na transport liniowy w poniedziałek a doręczenie miało miejsce we wtorek . Zatem realizacja zamówienia trwała 2 dni robocze
dodano: 2018-04-09 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Bardzo dluga przesylka. Zamowienie sie odbylo w czwartek, w poniadzialek jeszcze paczka nie dostarczona. Koszt przesylky jest o 2 zlotych droższe niz u DHL a jakosc uslug jest gorzej. Nie polecam!!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Ewelina kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-04-04 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Szybka przesyłka i oczywiście kontakt na 5+ ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Mariusz kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-04-03 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, szczególnie co do ceny. Robiłem porównanie, z którego wyszło, że u innych przewoźników za tę przesyłkę zapłaciłbym duuużo więcej. Myślę, że jak będę miał potrzebę wysłania czegoś, następnym razem, nie będę już nigdzie szukał (straciłem na to sporo czasu), tylko od razu zdecyduję się na Globkuriera. Polecam. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Edyta kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2018-03-20 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Gorąco polecam. Wszystko odbyło się profesjonalnie szybko i tanio. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Małgorzata kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-03-20 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Łatwe zamawianie usług i szybka dostawa. Ceny bardzo atrakcyjne. Możliwość śledzenia przesyłki. Polecę z czystym sumieniem innym. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Bozena kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2018-03-15 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem bardzo zadowolona. Wszystko super, a mozliwosc sledzenia kuriera ekstra. Polecam. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Gosia kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-03-12 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko sprawnie, szybko. Przesyłka szczęśliwie dotarła. Obsługa na wysokim poziomie. Polecam :) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Grzegorz kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-03-05 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Bardzo długi czas dostarczenia przesyłki przez DHL, kontakt z Globkurierem ok. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Marlena kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-03-04 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Zawsze zamawiam u Was kuriera i zawsze jestem zadowolona. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Krzysztof kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-02-28 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
szybko, tanio , polecam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6

Dodaj opinię