Nowa odsłona GlobKurier -

sprawdź!

nowy.globkurier.pl

Opinie użytkowników
Andrzej kategoria: Paczka pow. 30kg
dodano: 2018-06-15 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Błyskawiczna obsługa. Polecam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Iwona kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-06-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko super i sprawnie.polecam. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Beata kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-05-25 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
SUPER PROFESJONALNA FIRMA !!! Serdeczne podziękowania dla Was, Pomimo tego że nie dołączyłam listu przewozowego przesyłka dotarła expresowo, Troszkę nerwów mnieto kosztowało z powodu mojego zaniedbania. Ale wszystko skończyło się dobrze CHAPEAU BAS :) Pozdrawiam z wyrazami szacunku Beata B. z Mysłowic ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Przemysław kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-04-28 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Od 2014 roku z powodzeniem nadałem dzięki pomocy firmy Globkurier 40 przesyłek. Nigdy nie było żadnych problemów. Jeśli były jakieś problemy, były błyskawicznie rozwiązywane przez miłe Panie z działu obsługi klienta. Dzięki pomocy firmy Globkurier udało mi się np. sprowadzić z Czech bardzo rzadki sprzęt, z czym również nie było żadnych problemów. Jako klient przeprowadziłem z firmą 40 transakcji, zawsze bezproblemowo. Nie chciałbym jednak prowadzić podobnej firmy w takim wariatkowie jak Polska ;) Pozdrawiam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Janusz kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-04-25 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszytko ok ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

NATALLIA kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Pani Natalio za opinię Zamówienie zostało złożone w czwartek Kurier odebrał przesyle w piątek jednak w związku z odbiorem dużego wolumenu powrócił do magazynu w godzinach wieczornych Przesyłka wyruszyła na transport liniowy w poniedziałek a doręczenie miało miejsce we wtorek . Zatem realizacja zamówienia trwała 2 dni robocze
dodano: 2018-04-09 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Bardzo dluga przesylka. Zamowienie sie odbylo w czwartek, w poniadzialek jeszcze paczka nie dostarczona. Koszt przesylky jest o 2 zlotych droższe niz u DHL a jakosc uslug jest gorzej. Nie polecam!!! ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Ewelina kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-04-04 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Szybka przesyłka i oczywiście kontakt na 5+ ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Mariusz kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-04-03 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, szczególnie co do ceny. Robiłem porównanie, z którego wyszło, że u innych przewoźników za tę przesyłkę zapłaciłbym duuużo więcej. Myślę, że jak będę miał potrzebę wysłania czegoś, następnym razem, nie będę już nigdzie szukał (straciłem na to sporo czasu), tylko od razu zdecyduję się na Globkuriera. Polecam. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Edyta kategoria: Międzynarodowa
dodano: 2018-03-20 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Gorąco polecam. Wszystko odbyło się profesjonalnie szybko i tanio. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Małgorzata kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2018-03-20 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Łatwe zamawianie usług i szybka dostawa. Ceny bardzo atrakcyjne. Możliwość śledzenia przesyłki. Polecę z czystym sumieniem innym. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6

Dodaj opinię