Opinie użytkowników
Adrianna kategoria: Koperta
dodano: 2017-12-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Zamówienie złożone o godzinie 11, po dwóch godzinach została już odebrana a następnego dnia po godzinie 9 była już na miejscu. SZYBKO I PROFESJONALNIE. POLECAM :):):) ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Klaudia kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-12 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Przesyłka dotarła na czas, kurier przed dostarczeniem zamówienia dzwoni wcześniej,żeby upewnić się czy klient jest w domu. paczka niezniszczona, kurier miły i bardzo pomocny :) polecam jak najbardziej ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Barbara kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-08 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Witam, ogólnie jestem zadowolona z usługi, koszt trochę dłuży ale można to trochę odpuścić z uwagi na szybkość dostarczenia, mam jednak małe zastrzeżenie co do kontaktu z kurierem a raczej pewną sugestię... jakby kurierzy przed rozwożeniem przesyłek już do odbiorców, najpierw wykonali telefony i się najpierw zorientowali kto kiedy będzie w domu i będzie mógł odebrać przesyłkę i ustalili sobie wtedy plan rozwożenia.. na pewno byłoby to bardziej logistyczne i ekonomiczne.. bo wczoraj pan dzwonił do mnie dopiero jak nikt nie otwierał.. a jakbym wiedziała wcześniej to umówiłabym się na dziś, albo jakby wcześniej te półgodziny wcześniej dał znać.. to by wiedział czy ktoś jest, czy następnego dnia lepiej przyjechać. Ale to taka moja mała sugestia, ogółem jestem zadowolona, dziękuję, pozdrawiam. Barbara G. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Józef kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-12-06 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Sprawa załatwiona profesjonalnie,informacje o dacie i odbiorze przesyłki szybka i pewna,informacje o dostarczeniu szybka,kurier miły i kompetentny.Ze swej strony polecam usługi firmy globkurier ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Maciej kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-11-28 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko bardzo fajnie załatwione. Kurier z własną etykieta, powiadomienie o odebraniu przesyłki od nadawcy i drugiego dnia z rana paczka u mnie ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Henryk kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-11-25 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
profesjonalnie polecam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Wiola kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-11-20 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Błyskawiczny odbiór i dostawa przesyłki.Polecam w 100% ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Robert kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Panie Robercie za opinię Zamówienie jakie Pan wprowadził to zlecenie na przewoźnika GEIS Zgodnie z informacją na stronie WWW przewoźnik odbiera przesyłki na następny dzień roboczy z wydrukowaną etykietą . Zatem proszę oczekiwać kuriera w dniu dzisiejszym.
dodano: 2017-11-17 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Pierwszy raz korzystam z tej firmy i kurier nie przyjechał po paczkę. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Klara kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-11-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko super, POLECAM ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Gabriela kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-11-10 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Dziękuję za szybko przysłaną przesyłkę.pozdrawiam.G.P. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6

Dodaj opinię