Opinie użytkowników
Robert kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Panie Robercie za opinię Zamówienie jakie Pan wprowadził to zlecenie na przewoźnika GEIS Zgodnie z informacją na stronie WWW przewoźnik odbiera przesyłki na następny dzień roboczy z wydrukowaną etykietą . Zatem proszę oczekiwać kuriera w dniu dzisiejszym.
dodano: 2017-11-17 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Pierwszy raz korzystam z tej firmy i kurier nie przyjechał po paczkę. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Klara kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-11-14 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko super, POLECAM ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Gabriela kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-11-10 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Dziękuję za szybko przysłaną przesyłkę.pozdrawiam.G.P. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Andrzej kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dzień dobry Panie Andrzeju bardzo prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny z Naszym Biurem Obsługi Klienta - kontakt@globkurier.pl, 223001621, konsultant natychmiastowo zgłosi interwencje do przewoźnika.
dodano: 2017-11-03 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Kurier nie przyjechał. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Piotr kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-11-01 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jestem zadowolony z firmy Globkurier wszystko idzie szybko i sprawnie pozdrawiam ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Monika kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-10-31 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Jak najbardziej polecam. Wszystko szybko,sprawnie, profesjonalna firma, mimo problemów z dostarczeniem przez przewoźnika udało się dostarczyć paczkę z pomocą miłej Pani w obsłudze klienta.☺ Na pewno jeszcze skorzystam z usług Państwa firmy.☺ ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Ewa kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-10-23 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszysko b.sprawnie, dziekujemy ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Piotr kategoria: Paczka do 30kg

Odpowiedź Globkurier


Dziękujemy Panie Piotrze za opinię. Wszelkie pytania dotyczące spraw finansów Nasze Biuro Obsługi Klienta kieruje do specjalnego działu zajmującego tego typu zapytaniami . Zgodnie z informacjami które otrzymaliśmy od Działu Finansów , do Pana zlecenia API przewoźnika za późno wysłało informacje o delivery date ( terminie doręczenia ) Pobrania są zwracane na konto klienta przez zautomatyzowany system , który termin oblicza na podstawie czasu doręczenia. W Pana sytuacji , pracownik musiał ręcznie zweryfikować źródło zaistniałego opóźnienia. Cała sprawa została zgłoszona do Naszego działu technicznego, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Dziękujemy za zweryfikowanie opóźnienia i kontakt na infolinie , naprawa zaistniałej przyczyny pozwoli Nam stać się jeszcze lepszym dla Naszych klientów.
dodano: 2017-10-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Współpracuję z Globkurier już od kilku lat. Nie widzę innego lepszego dla mojej firmy przewoźnika, nigdy kurier (przeważnie DPD) nie zawiódł, miło, grzecznie, znamy się już z kurierami... do dziś... Raz jedyny zrobiłem wysyłkę za pobraniem i bardzo się zawiodłem. Wg regulaminu zwrot pieniędzy powinien nastąpić do 14 dni roboczych. Dziś minęło 18 dni (wysyłka była dostarczona 26.09 dziś mamy 19.10. a pieniędzy nie ma) dzwoniłem do firmy i usłyszałem, że przelew zostanie zrobiony w najbliższym możliwym terminie. Cały czar prysł! Nadal będę współpracował z Globkurier, ale prośba do Zarządu - zwróćcie proszę uwagę na zaistniałą sytuację i wyciągnijcie jakieś konsekwencje, bo takie rzeczy nie mogą się zdarzać. Z poważaniem Piotr Zieliński ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

KLASYK kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-10-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Wszystko OK sprawnie i szybko polecam z czystym sumieniem naprawdę warto ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

Marton Domeyko kategoria: Paczka do 30kg
dodano: 2017-10-19 00:00:00 Czy opinia była przydatna ?
Dodanie pozytywnej opinii. Wszystko swietnie, tyle ze nie znam kosztu ( placil odbiorca) i nieco sie spoznil kurier, ale w sumie usluga doskonala. Polecam goraco. ocena ogólna:
czas przesyłki:
koszty:
obsługa:

1 2 3 4 5 6

Dodaj opinię